HamiRayane.com

Free Download software
Internet Shop & Software Developer

ホーム >> CD·DVDツール >> リッピング >> ダウンロード DVDシュリンク
DVD Shrink 3.2.0.15

DVD Shrink 3.2.0.15

日付: 2009/12/17 By DVD Shrink (フリーウェア - Freeware)
関連リンクおよびソフトウェア - Related Links and Softwares

リンクやコメントの追加 - Add Link or Comment
もっと見る - View More
説明 - Description
テクニカル - Technical

スクリーンショット - Screenshots
DVD Shrink 3.2.0.15
DVD Shrink 3.2.0.15
DVD Shrink 3.2.0.15
もっと見る - View More
説明 - Description (Translated by Google, click to view text) -

DVDShrink punika lunak serep DVD cd. Sampeyan bisa nggunakake piranti lunak magepokan karo DVD kobong lunak Sampéyan, kanggo nggawe salinan serep sembarang DVD video disk.

DVDShrink uga bakal diobong Panjenengan serep DVD, yen sampeyan wis instal versi paling anyar saka Nero. Yen wis nduweni alternatif kobong piranti lunak lan seneng kanggo kelet karo iku, banjur sampeyan isih bisa nggunakake DVD nyilikake. Output saka DVDShrink bisa disimpen minangka file ing hardisk, sing bisa banjur diobong nganggo piranti lunak Sampéyan.

Apa Gunakake DVDShrink?

Paling DVDs dirancang kanggo nyegah saka nggawe salinan.

Ing preventif pisanan langkah punika enkripsi. Komersial judhul DVD asring ndhelik, kang ngindhari saka salah siji Nyalin menyang hardisk, utawa yen sampeyan ngatur nglakoni, kang bisa muter file asil. DVDShrink overcomes masalah iki karo dibangun ing decryption kalkulus.

Masalah sabanjuré ora supaya gampang. Paling DVD video judhul mung gedhe banget kanggo pas, tanpa modifikasi, dhateng siji DVD-R recordable disk. DVDShrink overcomes masalah iki kanthi compressing utawa "shrinking" data saka DVD asli.

DVDShrink uga ngijini sampeyan kanggo maneh penulis Panjenengan DVD. Sampeyan bisa nggawe ketika dhewe saka siji utawa luwih sumber DVDs, utawa pilih mung bagéan saka DVD sing dienggo ndeleng, saéngga dijogo papan liyane serep kanggo paling offline kualitas.

Paling ora, nanging paling, kok nganggo DVD nyilikake? Amarga DVDShrink gratis!

テクニカル - Technical
Title:
 
DVD Shrink 3.2.0.15
Filename:
 
dvdshrink32setup.exe
File size:
 
1.07MB
Requirements:
 
Windows (All Versions)
Languages:
 
en-USDVD Shrink 3.2.0.15
License:
 
フリーウェア - Freeware
Date added:
 
2009/12/17
Author:
 
DVD Shrink
www.dvdshrink.org
Homepage:
 
www.dvdshrink.org

最新のアップデート

2017/04/28 - Avira Free Antivirus 15.0.26.48
2017/04/28 - Firefox 54.0 Beta 3 32bit
2017/04/28 - Google Chrome 59.0.3071.29 Beta
2017/04/28 - Internet Download Manager 6.28 Build 7 IDM
2017/04/28 - TeamViewer 12.1.11706.0
2017/04/28 - Opera 44.0.2510.1449
もっと見る - View More

キーワード - Keywords

無料ダウンロード DVDシュリンク,最新バージョン DVDシュリンク,ダウンロード DVDシュリンク,最新バージョン DVDシュリンク,新バージョン DVDシュリンク,ダウンロード DVD Shrink 3.2.0.15
Adobe Reader Yahoo! Messenger Skype KMPlayer Internet Download Manager IDM ESET NOD32 AntiVirus ooVoo Flash Player IE Opera Google Chrome Firefox Google Earth jetAudio Basic Free Download Manager FDM iTunes TeamViewer 9.0.31064








دانلود رایگان انواع نرم افزار و بازی اندروید
Free Download Android Apps & Game
دانلود رايگان نرم افزار كامپيوتر و ایبوک در فروشگاه اينترنتي حامي رايانه معرفي و دانلود رايگان آخرين نسخه نرم افزارهاي رايگان و تجاري
CopyRight 2006-2016 HamiRayane , All Rights Reserved
کلیه حق و حقوق این وب سایت متعلق است به گروه نرم افزاری HamiRayane